Disclaimer

ModelBouwVereniging Alblasserdam streeft ernaar om op deze      website steeds correcte en actuele informatie te geven. 

De informatie op deze website is samengesteld met de grootst  mogelijke zorg en nauwkeurigheid.                                   Wij kunnen echter niet garanderen, dat de informatie op het      moment dat deze u onder ogen komt juist, of niet verouderd is. 

U kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op deze pagina's. Modelbouwvereniging Alblasserdam kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van deze internetsite of voor onjuistheden of onvolledigheden.

Via deze website is het mogelijk toegang te krijgen tot andere internetsites en informatiebronnen die door derden worden    onderhouden en of beheerd.

Modelbouwvereniging Alblasserdam neemt geen enkele verantwoording en kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van deze internetsite en de geplaatste informatiebronnen.

Modelbouwvereniging Alblasserdam heeft het recht de aangeboden informatie, inclusief deze disclaimer, ten allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen.

Het is raadzaam om regelmatig te controleren of de, op of via deze website aangeboden informatie, is gewijzigd.

Laatst bijgewerkt: Juli 2019